En kort beskrivelse af forløbet:
Atletikdiscipliner
4. klasse: 60 m, 300 m, længdespring, boldkast, 20×60 m stafet, 1 km motionsløb
En kort beskrivelse af forløbet:
4. klasse: 60 m, 300 m, længdespring, boldkast, 20×60 m stafet, 1 km motionsløb
Svendborg Admirals har fået 25.000 kr. af DGI til skolebesøg over det næste skoleår.
Vi vil derfor gerne have lov til at invitere os selv ud til jeres skole til en undervisningsdag, hvor vi instruerer børnene i øvelser og giver lærerne værktøjer til at kunne fortsætte arbejdet og hjælpe dem med information til, hvordan de underviser i flag-football (Amerikansk fodbold uden udstyr).
Amerikansk fodbold er en sport, der kan dyrkes af både store og små, så derfor har vi et ønske om at ramme en målgruppe af børn, der af den ene eller anden grund ikke har fundet de klassiske sportsgrene interessante, og derfor kunne have interesse i en anden og mere fysisk sport.
Hvis I som skole synes, at det lyder spændende, så vil vi meget gerne høre fra jer.
Giv dine elever en helt særlig oplevelse
– Deltag i Minikulturel Rygsæk 2020
3D læring i gratis programmet Blender, der er utrolig omfattende, – men hvor jeg laver en introduktion, der er fokuseret
omkring det basiske. Elever vil derudfra have et fundament til at kunne arbejde selvstændigt med 3D..
Klassetrivsel – også på de sociale medier.
Sociale medier spiller en stor rolle i børn og unges liv, i en tid hvor Youtube, Snapchat, Instagram, Fortnite og andre onlinemødersteder spiller en kæmpe rolle i hverdagen.
Forhistorie
Et forskningsprojekt fra Aalborg Universitet har vist, at skoleelever, der modtager undervisning med eSport som platform, kan koncentrere sig i længere tid og opnår bedre sammenhold i klassen. Computerspil støtter altså fagligt og socialt. Knap så stærke elever motiveres til at arbejde i hold og løse opgaver, der kræver, at man har lavet sine lektier og indhenter derved i mange tilfælde deres jævnaldrenes faglige og sociale niveau. Andre studier har vist at eSport kan have positiv indflydelse på sproglige og kommunikative færdigheder samt evnen til strategisk tænkning.
En uge med film på skolen (5 dage) med kortfilm fiktion, lærerkursus og proffe filmfolk.
En filmuge er en samlet platform for filmproduktion, som giver eleverne de bedst mulige forudsætninger for at arbejde med kravene til produktion og genrekendskab, samt kompetencer til at kunne bruge det f.eks. i projektugen og kulturfagsprøven.
Få hjælp fra professionelle filmfolk på skolen til at producere ca. 50 små dokumentarfilm og til at afholde jeres egen skolefilmfestival for 6 klasser i udskolingen.
Forløbet indeholder lærerkursus, elevinspirationskursus, to dages produktionshjælp pr. klasse med proffe filmfolk samt gode ideer til afholdelse af jeres egen skolefilmfestival, hvor I til sidst kan vise elevernes færdige film.
På kurset får eleverne indsigt i forskellige dokumentargenrer og får materialer og inspiration til at producere deres egen dokumentarfilm.
På kurset får eleverne indblik i stuntmandens fag og konstruerer deres egne stunts, som bliver filmet og vist.
Kursusform
– Hands-on, hvor eleverne arbejder med mimik og gestik og udvikler deres egne
På kurset får eleverne indblik i de professionelle filmfolks metoder og arbejder selv med at få og udvikle idéer.
Vand og Affald – Spildevandsrensning
Besøg et renseanlæg
Besøg en genbrugsstation
Som besøgende har I både mulighed for at besøge genbrugsstationen i Svendborg og i Hesselager. Når I besøger en af vores genbrugsstationer, vil vi typisk komme ind på følgende emner:
Vi tilbyder gratis undervisningsmateriale målrettet forskellige alderstrin. Der er mulighed for at downloade undervisningsmaterialet på vores hjemmeside. Efter aftale er det også en mulighed at komme forbi VA’s administration, Ryttermarken 21, og afhente materialet.
Vand og affald – Rent drikkevand
Besøg et af VA’s vandværker
Svendborg Golf Klub tilbyder muligheden for at komme på besøg i golfklubben og modtage undervisning i golf.
På kurset får eleverne indsigt i fotografens arbejdsmetoder, og de arbejder selv med kamera, lys, lyd m.m.
På kurset får eleverne indsigt i scenografens verden og konstruerer selv deres egen scenografi til en scene.
På kurset får eleverne indsigt i klipperens faglighed og kommer selv til at afprøve de mange muligheder, klipningen giver.
SkoleLab | Centrumpladsen 7 | 5700 Svendborg | kristian.koefoed@svendborg.dk | Tlf.: 2467 1392