Hvis jeg bliver FØDT som – huskunstnerforløb med dans

sART Danseteater har i samarbejde med Team Teatret premiere på danse- og musikforestillingen Hvis jeg bliver FØDT som i april 2023. i vores research periode efterår
2022 har vi modtaget midler  fra Kunstrådet og Svendborgs Kulturpulje til at gå i laboratorium med en masse børn.

Derfor har vi udtænkt et huskunstnerforløb som er et  win-win projekt, hvor vi som kunstnere får en masse med hjem, som hjælper os til at skabe den bedst mulige forestilling. Børnene får en ramme hvor de kan arbejde med krop og dans, sætte ord i nye rammer og hvor der er tid til at skabe, smide ud,være kritiske, lykkes, bevæge, gøre sig umage og have det sjovt, samtidig med at de lærer og er en del af en æstetisk proces. Vi er sikre på, at vi vil få skabt en lille forestilling, som eleverne kan vise stolte frem og få en oplevelse, som vil forblive i deres krop og sind i lang tid.

Eleverne skal igennem følgende: Lave deres egen research, de skal interviewe hinanden, de skal arbejde i grupper, brainstorme, dokumenterer, blive enige. De skal arbejde med deres empatiske evner. De skal arbejde med kroppen og lære at bruge deres kroppe som udtryksform. De skal lave små iscenesættelser, de skal performe. De skal sige ja til processen og accepterer der ikke er et facit. Forløbet afsluttes med at forældrene bliver inviteret til en forestilling, som børnene har skabt i samarbejde med Sofie.

Kontakt information
Navn Anneline Köhler  Juul
Organisation / institution navn sART danseteater
Kontakt Telefon: 28579768
Email: anneline@sartdanseteater.dk
Økonomi Gratis
Adresse www.sartdanseteater.dk
Filer
Klasse 3. klasse 4. klasse
Dansk
Læsning
Fremstilling
Fortolkning
Kommunikation
Drama
Dramaproduktion
Udvikling af materiale, Komposition, Iscenesætte, Performance
Dramaanalyse
Genre, Fortolkning, Funktion
Idræt
Alsidig idrætsudøvelse
Idrætskultur og relationer
Krop, træning og trivsel
Emneord kreativitet,bevægelse
Hvornår Der tilbydes 3 forløb af en uges varighed: Uge 34, 38, 43 eller 44
Dato