Jr. NBA Skolebasket turnering for 4./5. Årgang og mulighed for skolebasketforløb

Hvad er Jr. NBA League

 • 90 klasser deltager og de er delt i 16 divisioner fordelt over hele landet.
 • I alt kommer helt op til 2200 børn fra 5. klassetrin til deltage
 • Alle hold i Svendborg divisionen spiller 4 kampe fordelt over 1 stævnedag tirsdag d. 10. Marts i  Svendborg Idrætshal
 • De 1- 2 bedste hold fra hver division kvalificerer sig til slutspillet, som afvikles samlet over 1 dag d. 22. juni i Vejlby Risskov Hallen i Århus (16 hold i alt).
 • Alle de deltagende skoler får ved lodtrækning tildelt et NBA hold og modtager uniformer fra det pågældende hold til alle deres spillere (som spillerne efterfølgende må beholde).
 • Ved finalestævnet deltager også en spiller fra NBA, som vil dele ud af sine erfaringer og være til rådighed til billeder, autografer m.m.

Jr. NBA – lokal division

Deltagelse i selve Jr. NBA turneringen er gratis for skolerne. Dog kan der tilkøbes 6 ugers skolebasketforløb for hele klasser for 1000 kr. Se bilaget ”Basketball i skolen” for mere information omkring denne. 

 • Man bliver som skole ved lodtrækning tildelt et NBA hold og modtager op til 14 spillesæt fra det pågældende hold til de deltagende spillere (som spillerne efterfølgende må beholde).
 • Såfremt man kvalificerer sig, forpligter man sig til at deltage i finalestævnet der er et heldagsarrangement i tidsrummet 7:00-19:00.
 • Transport til og fra de indledende stævner (altid afviklet i skolens lokalområde) er for skolens egen regning, mens der til finalestævnet vil blive stillet gratis bustransport til rådighed for alle skoler med mere end 25 km. transport. 
 • Med stor sandsynlighed vil hvert hold få tilknyttet en professionel basketspiller fra Svendborg Rabbits som træner til kvalifikationsstævnet.

Tilmelding og dato:

 • Skolerne tilmelder sig via www.jrnba.dk, tilmelding er først til mølle (tilmeldingsfrist 01.10.2019). Der er som udgangspunkt plads til 5 hold, men er der større interesse ser vi på muligheden for at åbne op for 10 hold
 • Kvalifikationsstævne: Tirsdag d. 10/3, 8:00-15:00 i Svendborg Idrætshal, Ryttervej 70, 5700 Svendborg

Specifikke spørgsmål om den lokale division, skolebasketforløb og generelle spørgsmål skal stilles til den lokale turneringsafvikler: William Bond, wbo@basket.dk , 20 84 56 15

Læs mere om regler, og følg med i Jr. NBA Danmark på www.jrnba.dk, her kan man også finde billeder fra de sidste to års finalestævner, samt masser af presseklip fra de lokale stævner. Se små film fra finalestævnet her:

Kontakt information
Navn William  Bond
Forening Svendborg Basketball Club
Kontakt Telefon: 20845615
Email: wbo@basket.dk
Økonomi Gratis
Adresse
Filer
Klasse 4. klasse 5. klasse
Engelsk
Mundtlig kommunikation
Lytning
Skriftlig kommunikation
Kultur og samfund
Interkulturel kontakt
Idræt
Alsidig idrætsudøvelse
Boldbasis og boldspil (efter 9. kl.)
Idrætskultur og relationer
Samarbejde og ansvar (efter 9. kl.), Normer og værdier (efter 9. kl.), Ordkendskab (efter 7. kl.)
Krop, træning og trivsel
Sundhed og trivsel (efter 9. kl.), Fysisk træning (efter 9. kl.)
Emneord Basketball,teamwork,samarbejde,turnering
Hvornår Faste tidspunkt(er)
Dato
03/10/2020